Casal d'estiu AMPA Els Pins i Baloo

QUÈ FAREM?

L’estiu et mou

Practicar un esport implica grans beneficis perquè ajuda a mantenir una vida sana i equilibrada. I més quan les noves generacions creixen immerses en un món tecnològic que els fa ser més sedentaris, perquè passen més temps a casa jugant a la consola o xatejant amb els amics.

Els esports ens ajuden a desenvolupar les capacitats motrius, però també les psicològiques i afectives, aporta valors com el respecte, la companyonia i és un pilar per socialitzar-se.

Per això plantegem el casal d’estiu amb activitats esportives, d’una manera totalment lúdica, sense fomentar la competitivitat. Plantejant l’esport com un joc on passar-s’ho bé, per millorar les habilitats i alhora educar.

Cada setmana treballarem un aspecte diferent dels esports, introduint les activitats amb un personatge ambientat, que motivarà als nens i nenes a participar i gaudir de l’esport.

Segons les edats podrem practicar tir amb arc, rugby, danses, ping-pong, i molt més!!!

A continuació especifiquem la tipologia de les activitats. Els matins són més dinàmics per treballar l’ambientació i adequar-nos al bioritme dels infants. Les tardes, al ser el moment just després de dinar i de més calor, estan plantejades de forma més relaxada i lliure.

Durant tot el casal hi serà present l’aigua, a partir d’algun joc, per tal de refrescar-nos de la calor de l’estiu.

SORTIDES SETMANALS

  • Bosc Urbà de Barcelona: Situat al Parc del Fòrum de Barcelona, és un espai ideal per compartir amb amics i amigues. Per edats i alçades, farem un circuit que ens portarà per tirolines, xarxes, lianes, ponts, troncs i molt més.
  • Bailongu: Professors especialitzats ens endinsaran en el món de les danses, adaptant els continguts a les diferents edats. Per als més petits farem iniciació a la dansa i per als més grans podrem conèixer diversitat d’estils com ara el hip hop, dancehall, modern jazz, swing, bollywood...
  • Canal Olímpic de Catalunya: Realitzarem dues activitats adaptades a les diferents edats, com ara canoa, piscina dirigida, kayak... Les activitats estaran dirigides per monitors especialitzats.
  • Indoor Park: És un parc temàtic amb 12.000 m2 d’instal·lacions per la pràctica d’esports d’acció, activitats lúdiques i de motor elèctric. Les activitats estan dirigies per personal especialitzat i adaptades a les diferents edats.
  • Festa gegant de l’esport!: Aquest dia no serà una sortida, sinó que l’últim dia del casal farem la festa final a l’escola. Tindrem inflables gegants de temàtica esportiva per celebrar el comiat del casal de la manera més divertida! Tindrem: porteria de futbol, cistella de bàsquet, jocs de fira, futbolí humà i pista americana.
Z1
Z2
Z3
Z4
Z5

Dates: del 22 de juny al 28 de juliol

Horaris: de 8:00 a 9:00 acollida / de 9:00 a 13:00 / de 9:00 a 15:00 / de 9:00 a 17:00

Data inscripcions: del 22 d'abril al 10 de maig. Es poden fer presencials en les següents dates i horaris:

  • Dimecres 26/04: de 8:30 a 9:30 (Els Pins)
  • Dijous 27/04: de 16:30 a 18:00 (Baloo)
  • Divendres 5/05: de 16:30 a 18:00 (Baloo)
  • Dimecres 10/05: de 16:30 a 18:00 (Els Pins)

Sol·licitud d'ajudes econòmiques de la Campanya d'Activitats de les Vacances d'Estiu de l'Ajuntament de Barcelona:

Data d'inici i d'entrega de la sol·licitud: del 22 d'abril al 10 de maig. Es podent entregar a l'OAC del districte o bé presentar telemàticament si disposeu de certificat digital. Podeu trobar més informació al web de la campanya.

Reunió de famílies inscrites: dilluns 29 de maig a les 16:45, a l'escola Els Pins.

Descarregar el dossier informatiu

Amb la col·laboració de:


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"