phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Experts
en lleure educatiu
thumb_up
EXPERIÈNCIA
accessibility
FLEXIBILITAT
pan_tool
ORGANITZACIÓ
Slider

Apunta't als newsletters

Si voleu rebre via e-mail les últimes novetats sobre aula2, doneu-vos d'alta al servei "Newsletter", omplint el formulari següent.

D’acord amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades li informem que les seves dades personals i adreça de correu electrònic formen part dels fitxers de clients i proveïdors d’aquesta empresa la qual és també responsable del seu tractament amb la finalitat d’informació a clients, proveïdors i contactes i de la recepció d’informació d’aquests basada en la relació jurídica o comercial, mercantil o de serveis que pugui haver sigut establerta.

La legitimació del tractament pot estat fonamentada, segons els casos, en la signatura d’un poder notarial, de la execució d’un contracte, el compliment d’una obligació legal o el consentiment de l’interessat en els terminis establerts al REPD. No es cediran, vendran, llogaran ni comunicaran dades a banda d’obligació legal o amb el seu permís atorgat de forma expressa i fefaent.

Si ho desitja podrà exercir Vostè els seus dret d’accés, rectificació, supressió, limitació o paralització de l’ús de les seves dades, portabilitat de les mateixa remetent un missatge la adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en el assumpte el dret que vol exercitat o també ho pot fer remetent comunicació escrita a AULA 2, carrer Dalmàcia, 10, 08034 de Barcelona.

Així mateix pot realitzar Vostè denúncia si considera que no usem les seves dades conforme a la legislació vigent o que no responem a la seva sol·licitud de tractament o exercici dels seus drets contactant amb la pàgina web de l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades, competent en la matèria, i que es la següent: www.aepd.es Pot consultar informació addicional i amb més detall sobre la nostra política de privacitat i protecció de dades a www.aula2.cat.


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar