phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Experts
en lleure educatiu
thumb_up
EXPERIÈNCIA
accessibility
FLEXIBILITAT
pan_tool
ORGANITZACIÓ
Slider

Qui som, què oferim

aula2 som una entitat de serveis socioculturals i de dinamització del temps lliure, que va ser fundada fa més de 45 anys amb la intenció de ser una eina de recursos per a les institucions educatives del nostre país. Durant aquests anys hem realitzat tot tipus de serveis per a escoles, ajuntaments i altres entitats.

Els canvis i l’evolució en la societat actual han fet necessari la creació de diferents espais de lleure per als infants que siguin un complement per a l’escola o l’educació de les famílies.

A aula2 ens agrada la feina ben feta i de qualitat i per això ens caracteritzem per:

  • L’EXPERIÈNCIA: els més de 45 anys de dedicació en el món del lleure i educació ens permeten oferir qualitat i professionalitat per dur a terme un servei d’aquestes característiques.
  • EL TRACTE PERSONALITZAT: la nostra manera de fer parteix del contacte continu entre la part promotora i l’organitzadora de les activitats
  • FLEXIBILITAT I PROGRAMACIONS A MIDA: ens agrada dissenyar extraescolars que sigui a mida dels seus destinataris. És per això que a partir d’una proposta es van perfilant i teixint la planificació definitiva.
  • ELS INFANTS SÓN LES PROTAGONISTES: tota la feina realitzada a aula2 es basa amb la premissa que els infants són el centre de la nostra acció educativa.
  • L'ORGANITZACIÓ: una bona planificació i organització és garantia d'una feina ben feta. Les reunions de pares, la tramitació dels permisos, la programació de les activitats i tot el que cal per a obtenir un bon resultat va a càrrec nostre.
  • EL SEGUIMENT EDUCATIU: l’equip pedagògic d’aula2 vetlla pel bon funcionament i la qualitat de les activitats

Entenem l’educació en el temps de lleure com:

L’aprenentatge a través del joc

El joc és l’activitat natural dels nens i nenes, a través d’ell aconseguim que l’aprenentatge es faci d’una manera inconscient i significativa.

La convivència

És un valor primordial en tota societat desenvolupada. Potenciant la construcció de la pròpia identitat essent conscient que hi ha altres identitats i la necessitat de saber relacionar-se amb els altres.

L’experimentació i els sentits

A partir de materials naturals i quotidians. D’aquesta manera facilitem la comprensió del món que ens envolta. Adaptant l’aprenentatge a la percepció dels infants i incentivant la curiositat que es desprèn d’aquests per mitjà de l’observació i la manipulació.

Una educació igualitària

Potenciem la participació activa de tots els infants per aconseguir la igualtat d’oportunitats.

Reconeixem la individualitat

Cada individu és únic i irrepetible i valorem i potenciem les seves capacitats.


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar