phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
La teva casa de colònies
sense costos
afegits
landscape
NATURA
EXCURSIONS
accessible
ACCESSIBILITAT
Slider

Cal Masover

Descripció: Antiga masia reformada com a casa de colònies situada a l'Esquirol, a la comarca d'Osona (Barcelona). La seva capacitat és de 60 places. Es distribueix en dues plantes: a la planta baixa hi trobem habitacions, lavabos i la sala de monitors i a la primera planta les habitacions i el menjador. Disposa de calefacció i ens ofereix allotjament amb dret a cuina. Als exteriors trobem esplanades, camp de futbol, piscina i bosc per gaudir uns dies en plena natura. L’entorn ens permet visitar la comarca d'Osona on s'hi poden fer excursions de natura adaptades a les edats dels nens i nenes: la Foradada, el Pantà de Sau... L’autocar arriba fins a la casa i el transport públic a 500 metres de la casa.
Imatges de la casa:
Adreça: Finca La Bertrana, Sta. Maria de Corcó
Comarca: Osona
Capacitat: 60 places
Habitacions: 1 de 34, 22, 6, 4 i 5 places.
Règim: Allotjament amb dret a cuina. Pensió completa. Mitja pensió.
Sala: 3
Calefacció:
Piscina: pròpia
Instal·lacions esportives: Camp de futbol.
Excursions i activitats: L'Esquirol, Tavertet, Ermites, Dolmen de Puigsespedres, la Foradada, Gorges de Sant Bartomeu, Mirador del pantà de Sau.
Transport pùblic:

 

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

El fet d'omplir aquest formulari NO suposa una reserva en ferm. Una vegada haguem rebut les dades correctament, contactarem amb tu per tal de confirmar la prereserva o facilitar-te la informació que ens sol·licites. És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)

De conformitat amb el Reglament general de protecció de dades, accepto la política de privacitat i autoritzo que les dades facilitades siguin tractades per aula2 amb la finalitat d'atendre la meva sol·licitud i futures gestions en qualitat de client, essent coneixedor que la responsable és la entitat aula2 i que podré en tot moment exercir el meu dret d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició adreçant-me a info@aula2.cat.


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar