La Conreria

Antic seminari reformat com a casa de colònies. Situada a Tiana, a la comarca del Maresme (Barcelona). La seva capacitat és de 232 places. Té habitacions de 6 a 18 places i un munt d'espais compartits: sala d'estar amb TV, capella, serveis (adaptats), 6 menjadors amb cuina casolana. Té una cuina d'ús exclusiu per esplais i agrupaments que vulguin disposar de dret a cuina amb una capacitat fins a 50 persones. També disposa de sales polivalents per fer reunions, tallers, jocs i teatre. Disposa de WIFI i calefacció. Als exteriors trobem el claustre, jardí, pineda, pistes poliesportives i camp de futbol de terra. També té piscina per refrescar-nos a l'estiu. L'autocar arriba fins a la casa de colònies i el transport públic trobem dues possibilitats: Línia 1 (vermella) fins a l'estació de Santa Coloma de Gramenet (Parada FONDO). Agafar l'autobús B-27 fins a Can Ruti i caminar seguint el GR 92 fins a la casa de colònies (45 minuts). L'altra opció és Línia 2 (lila) fins a l'estació Pep Ventura i des de l'estació seguim els senyals blancs i vermells del GR tot recte fins arribar a la casa de colònies. 

 

 

Informació addicional

 • Adreça: Ctra. Badalona-Mollet km. 6 (BV-500), 08391 Tiana
 • Com arribar:

  1. Des del nus de la Trinitat, agafar la B-20 direcció Montgat-Mataró. Sortida Mollet-Tiana. B-500 La Conreria. Agafar la carretera direcció a Mollet fins al km 6. A l'esquerra hi ha el camí.

  2. Des de l'autopista C- 31 (Barcelona-Palafolls). Sortida Badalona-Nord. Direcció Mollet fins al km 6.

  Empresa Sagalés. Línia Sabadell-Mollet-Badalona.

  Barcelona-Montgat. Autobús a Tiana. Després, a peu, fins a La Conreria (4 km).

  Metro i autobús: Fins a Santa Coloma de Gramenet o a Badalona i autobús fins a Can Ruti. Després caminant pel GR- 92 fins a La Conreria (45 min.).

  Dues possibilitats:

  1. Metro línia 1 (vermella), parada a Santa Coloma de Gramanet. Autobús B-27 fins a Can Ruti.

  2. Metro línia 4 (groga), parada Pep Ventura. Autobús B-27 fins a Can Ruti. Des de la parada final dels autobusos cal seguir cap amunt la mateixa carretera i es veuen els senyals vermells i blancs del GR. No agafar el GR cap a l'esquerra sinó cap endavant.

 • Capacitat: 300 places
 • Adaptada:
 • Habitacions: de 6 a 18 places
 • Règim: Pensió completa. Possibilitat de sense pensió els caps de setmana.
 • Sala: 12
 • Piscina: pròpia
 • Instal·lacions esportives: Pistes poliesportives i camp de futbol terra.
 • Excursions i activitats: Parc Natural de la Serralada de la Marina, Barcelona.
 • Transport pùblic:
Més en aquesta categoria: « L' Estol Santa Maria del Roure »

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"