Can Jordi

Aula d'entorn rural situada a Rubí, a la comarca del Vallès Occidental (Barcelona). Ens ofereix un espai ampli on podrem gaudir d'un dia acompanyats de diferents animalons. Trobem la granja on podrem conèixer la vaca paca, els porcs, les ovelles i molts més. Gaudirem de l'observació directa, coneixent les seves característiques i qualitats. també d'un espai TOCA-TOCA per apropar-nos i acarisiar-los si som ben atrevits i fins i tot gaudir d'un passeig en carro. També hi podem fer activitats d'hípica i tallers diversos. L'autocar arriba fins a Can Jordi. 

Informació addicional

  • Adreça: Camí d'Ullastrell, s/n, Rubí
  • Comarca: Vallès Occidental
  • Com arribar:

    AP-7, sortida Rubí, un cop dins la ciutat, seguir per l'Avinguda Electricitat i el Passeig de la Riera. Una vegada hem creuat la riera, el primer trencall a la dreta, és la carretera d'Ullastrell. L'entrada de la casa es troba a mà esquerra.

  • Règim: Dinar
  • Instal·lacions esportives: Espais per activitats d'aventura.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"