Llar Talamanca

Casa de colònies situada a Talamanca a la comarca del Bages (Barcelona). La seva capacitat és de 59 places. Està equipada amb habitacions grans, un menjador i una petita sala amb televisió. També té 2 sales grans, una altra sala teatre polivalent i una piscina per refrescar-nos els mesos d'estiu. Ens ofereix pensió completa i només els caps de setmana allotjament. A l'exterior trobem una esplanada. La casa ofereix activitats i tallers medievals. L’entorn ens permet situar-nos a l'època medieval i visitar el castell, l'esglèsia i endinsar-nos pels carrerons que caracteritzen aquest poblet medieval. També podem fer excursions de natura i conèixer la riera de Talamanca tot gaudint de les vistes del Bages i la muntanya de Montserrat. L’autocar ens deixa a la carretera de Talamanca, a 100 metres de la casa. El transport públic arriba fins a Mura que des d'allà només cal agafar un trencall i haurem de caminar 4 km fins arribar al poble de Talamanca. 

 

Informació addicional

 • Adreça: C. del Castell 1, 08279 Talamanca
 • Comarca: Bages
 • Com arribar:

  Per Manresa: Des de Barcelona fins a Manresa per l'autopista. A la sortida de Sant Fruitós de Bages, anar en direcció Navarcles i agafar la carretera comarcal direcció Terrassa fins al poble de Talamanca. Per Terrassa: Des de Barcelona fins a Terrassa per l'autopista C-58 o pels Túnels de Vallvidrera. Des de Terrassa agafar la carretera comarcal direcció Matadepera i Navarcles.

  Ferrocarrils de la Generalitat o RENFE fins a Terrassa, allà agafar l'autocar de l'empresa Transports Generals d'Olesa que porta fins a Mura. Cal baixar en el trencall que va a Mura, des d'allà fins a Talamanca hi ha 4 km.

 • Capacitat: 59 places
 • Habitacions: de 7, 11 i 16 places
 • Règim: Pensió completa. Possibilitat de sense pensió els caps de setmana.
 • Sala: 5
 • Calefacció:
 • Piscina: pròpia
 • Excursions i activitats: Castell de Talamanca, Mura, Rocafort, Parc de Sant Llorenç del Munt, Monestir de St. Benet de Bages, La Sta. Cova, Monestir de Montserrat.
 • Transport pùblic:
Més en aquesta categoria: « La Ruca La Sala »

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"