phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Els nens i les nenes són els i les
protagonistes
school
APRENENTATGE
sentiment_satisfied
DIVERSIÓ
COMPANYERISME
Slider

Colònies i estades

Des d’aula2 portem més de 50 anys treballant en el lleure educatiu i en col·laboració amb moltes escoles del país. La nostra metodologia ha estat sempre en concordança amb els objectius del treball per projectes a l’escola: posant l’infant al centre de l’acció educativa i creient en l’aprenentatge a partir de l’experimentació i el joc.

Creiem en les colònies "de tota la vida". Les nostres activitats estan basades en dinàmiques de lleure i adaptades a les diferents edats dels infants, prioritzant jocs a l'exterior per apropar-los al medi d'una manera vivencial. A continuació trobareu la nostra proposta, partint de l'ambientació (un fil argumental que vertebra totes les activitats de la colònia) que ens ajuda a treballar diferents valors amb els infants.

Les nostres programacions són obertes i flexibles, ja que oferim propostes concretes per a cada edat i ens adaptem a allò que cada escola vol realitzar.

L'Equip Pedagògic realitza una visita prèvia a fi de concretar les activitats i adaptar-les al màxim a les vostres necessitats. Totes les nostres activitats estan dissenyades seguint la nostra línia pedagògica, i a partir d’uns objectius en funció de l’estada i sobretot adaptats a l’edat dels infants.

Veure-ho tot
CICLE INICIAL
CICLE MITJÀ
CICLE SUPERIOR
EDUCACIÓ INFANTIL

logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar