EL DETECTIU FELIU I EL CURIÓS CAS DEL QUADRE PERDUT

En Feliu és un detectiu que ha resolt molts casos de la gran ciutat i per això l’han trucat de la casa de colònies perquè resolgui un gran misteri que té a tot el poble trasbalsat. 

A la casa de colònies ha desaparegut un quadre molt i molt important i valuós! Aquest quadre va ser pintat per un important pintor i el va regalar a la casa de colònies com a pagament per l’estança que hi havia passat fa ja molts i molts anys.

Els propietaris de la casa el tenien penjat en una sala de la casa i un dilluns, desprès que la casa restés tancada tot el cap de setmana es van trobar que la porta de la casa estava oberta i que el quadre havia desaparegut. Per això van trucar a en Feliu el detectiu per poder resoldre el cas, però en Feliu està molt enfeinat amb molts casos i per això ha demanat als nens i nenes, aprenents de detectius, que li donin un cop de mà.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"