ROCAGUINARDA I ELS SEUS BANDOLERS

En Perot Rocaguinarda i els seus amics finalment s’han revoltat. Cansats de suportar els abusos de la gent amb més poder, han decidit amagar-se al bosc i formar una colla de bandolers. 

A partir d’ara, la seva colla controlarà tots els camins i racons del bosc. En Rocaguinarda roba els rics per donar els diners als pobres. El seu objectiu, però, és lluitar contra el malvat Didie Croissant, el governador de la zona culpable de les injustícies que es produeixen a la comarca.

En la seva darrera aventura, però, en Rocaguinarda va haver de separar-se de bona part dels seus companys que ara resten escampats pel bosc.

Per això busca joves que estiguin disposats a enrolar-se a la seva colla i lluitar plegats contra les injustícies.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"