EL MÓN DE GAUDÍ

Amb la descoberta del món de Gaudí intentem apropar als nens i nenes a un món ple de formes símbols i colors, per mitjà d'una de les seves obres més representatives: el Park Güell.

Com ho farem?

Quan arribem al Park Güell coneixerem al Sr. Requesens que, fascinat per l’obra de Gaudí, ens convidarà a conèixer i descobrir alguns racons del parc. A través d’una dinàmica de racons, visitarem la plaça dels bancs, la font del drac, els porxos i el mercat, i farem diverses activitats per conèixer els elements propis del Modernisme i l’obra de Gaudí.

Què pretenem?

Descobrir les formes d’expressió del Modernisme (elements naturals, la corba, formes geomètriques, el color, la línia). Treballar amb la tècnica del trencadís. Sensibilitzar als nens i nenes vers la reutilizació dels materials.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"