Espai per tu és un espai obert al barri, un espai d'oci i lleure educatiu per a petits i no tan petits. S'hi faran xerrades i formacions, serà un espai d'intercanvi, un espai per les teves celebracions. En definitiva, un espai per a tothom i per tot el què puguis imaginar.

Carrer Puigsacalm 17, Terrassa. | 93 280 60 06 | 640 031 776 | Informació comercial

Play and sing

Play and sing

Els primers anys de vida, el cervell de l'infant és com una esponja. Per això els experts en el llenguatge recomanen que els nens i nenes comencin quan abans millor a aprendre altres idiomes. Parlar altres idiomes no només millora la atenció, sinó que serveix d'entrenament mental i ajuda a exercitar la memòria.

Como ho farem

Volem que durant l'extraescolar de Play and Sing, els nens i nenes se sentin còmodes, que aprenguin l'anglès sense adonar-se tot realizant activitats que són motivadores per als infants d'aquesta edat. Crearem unes rutines i realitzarem tot d'activitats lúdiques en un ambient en anglès amb jocs, cançons i danses.

L'artista Coloraina

L'artista Coloraina

Quan un infant dibuixa, ens explica como és, i com experimenta amb el món. Pels nens i nenes l'art és un mitjà d'expressió, els connecta directament amb els seus sentiments, pensaments i il·lusions. L'Art és un llenguatge del pensament. A mesura que l'infant creix, la seva expressió canvia. L'important en la creació és el procés i no el resultat.

Como ho farem

Treballarem tota aquesta expressió a través d'un fil conductor, d'en Coloraina. Un personatge que ens explicarà les seves aventures i coneixerem els seus amics d'una manera ben divertida. A cada sessió aprendrem i experimentarem amb una tècnica artística diferent.

Magazine School

Magazine School

Està clar que cada vegada està més al dia l'aprenentatge i el coneixement de diferents llengües, i la més anomenada és la llengua anglesa. Els nens i nenes tenen una predisposició superior a l'aprenentatge d'una altra llengua i això sempre és més eficaç si es fa en un ambient adequat i motivador per a ells.

Com ho farem

L'extraescolar d'angès no la plantegem como una classe més en anglès. Pretenem crear un ambient en el qual se sentim còmodes, i on a partir dels seus interessos, aprendrem aquesta llengua. Treballarem amb mini projectes, segons els interessos dels nens i nenes, recollirem informació, farem debats, i investigarem pel nostre propi aprenentatge.

Danses urbanes

Danses urbanes

Amb el cos podem expressar molt, i més si l'acompanyem amb músiques i danses. Les danses urbanes inclouen un conjunt de manifestacions culturals en forma de dansa, perfomances i creacions coreogràfiques nascudes a ciutats i espais públics. Inclouen el Hip Hop, l'Street Dance, el Break-Dance, i molts més!

Com ho farem

Aprendrem, coneixerem i practicarem diferents danses a la vegada que gaudim d'un ambient relaxat, diferent i divertit. Al finalitzar el trimestre realitzarem una exhibició i una batalla de danses.

Customitzem

Customitzem

Cada vegada generem més residus, quan alguna cosa és una mica vella, s'ha trencat o ja no ens agrada el més fàcil és llençar-ho i comprar-ho de nou. Però què passaria si enlloc de llençar-ho tan fàcilment ho intentem convertir en quelcom diferent?

Com ho farem

En aquesta societat de consum volem prendre consciència de totes les coses innecessàries que consumim i rebutgem de manera quasi inconscient i amb tot això donar-li un nou us. Els nens i nenes poden portar tot de roba vella i la reconvertirem en bosses, estoig, altres peces de roba, les decorarem.... L'unic que necessitarem són unes bones tisores i molta imaginació. Al final farem una exposició amb tot el que hem customitzat, fent una comparativa de l'abans i el després.

Escac i Mat

Escac i Mat

Escac i Mat és una extraescolar on aprendrem i jugarem als escacs. Els escacs són un dels jocs més populars del món que implica estratègia i tàctica, són un esport, perquè es competeix; són una ciència, perquè hi ha una veritat matemàtica, i són un art, perquè hi juga la creativitat. Els escacs estimulen la capacitat de concentració, però no vol dir que els nens deixin de ser moguts, sinó que durant aquella estona la seva activitat la desenvolupen sobre el tauler, no amb un moviment físic.

Com ho farem

Durant les diferents sessions de l'extraescolar aprendrem com jugar als escacs, ensenyarem diferents estratègies i farem diferents competicions. A més, ens crearem el nostre propi tauler amb les seves fitxes.


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"