phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
EL FOLLET I LA CASTANYERA

EL FOLLET I LA CASTANYERA

Hi havia una vegada, en un bosc prop d’aquí, un follet molt i molt petit que  tenia una caseta dins d’un gran castanyer. Des de ja fa molt de temps, pels volts d’aquestes dates, quan el follet torna de passejar i arriba al seu castanyer veu una senyora gran que camina amb el seu gat entre els arbres. Ella recull els fruits que cauen del seu castanyer en un cistell ben gros. El Follet no entén perquè en cull tants i tants; potser els vol regalar als seus amics i amigues?

El follet, amb molta intriga, sempre pensa que li ha de preguntar perquè els cull... però el gat que acompanya a la senyora és molt presumit i vigila molt desconfiat. I clar! Sempre que el follet s’ha volgut acostar a parlar amb la dona, no s’hi ha vist amb cor d’apropar-s’hi. 

Com veieu el Follet és una mica poruc, però també és molt tossut i no descansarà tranquil fins que no resolgui aquest misteri. Creieu que aquest any el podríeu ajudar a resoldre’l?

Què treballarem?

  • Descobrir el sentit de la festa popular de la Castanyada
  • Treballar el significat i les característiques de la tardor.
  • Desenvolupar actituds positives i respecte cap a la natura.

Com ho farem?

Després d’una presentació de l’ambientació teatralitzada on apareixeran els diferents protagonistes de l’aventura farem l’activitat principal, plantejada com un recorregut per un seguit de racons dinamitzats pels monitors i monitores. L’objectiu dels infants, que es dividiran en petits grups, és recuperar les castanyes de la Castanyera Maria que estaran repartides a cada un dels racons.

Cada una de les activitats ens descobrirà, de manera engrescadora i dinàmica pels infants, descobrir diferents aspectes sobre la festa tradicional de la castanyada, els seus elements i personatges més característiques. De la mateixa, treballarem la tardor de manera transversal a l’activitat.

Activitat recomanada per a:

  • Educació Infantil
  • Cicle Inicial

logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar