phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
SUPERMOLSA VS GREEDINC

SUPERMOLSA VS GREEDINC

 L’empresa Greed Inc. ens convida a una casa de colònies com a ajudants per a participar en la creació d’un parc d’atraccions!

Quan arribem apareixerà el Sr. Smit, un comercial de l’empresa que ens explica com serà el parc, com de bé ens ho passarem i quants diners guanyarem tots/es!

Aquella mateixa tarda apareixerà en Gerard Gespí/Gemma Gespí, un veí molt amable que ens cita a la nit per anar a fer un passeig per els voltants de la casa. Aquella nit però enlloc del Gerard/Gemma apareixerà en SuperMolsa, un superheroi que lluita per aturar les accions que malmeten el nostre planeta. Ens preguntarà si sabíem que la construcció del parc implica que s’haurà de desforestar tota la zona de bosc del voltant, enderrocar la casa, l’impacte cap a la fauna i flora... Cosa que no sabíem ni ens havien avisat. Poc a poc anirem descobrint que Greed Inc. amaga alguna cosa i haurem de prendre una decisió!

Amb aquesta ambientació pretenem despertar una consciència ecològica als infants mentre que, a través d’activitats i situacions prenguin la iniciativa d’aturar els plans per construïr el parc d’atraccions tal i com el vol fer l’empresa.


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar