phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
EL MISTERI DEL BOSC ENCANTAT

EL MISTERI DEL BOSC ENCANTAT

Fa uns dies la Gina Venkman, una YouTuber que es dedica investigar cases encantades i afers paranormals, va rebre una invitació de l’Alcaldessa del poble on es troba la casa de colònies on li demanaven que anés a investigar el bosc que hi ha a les afores abans que algú prengui mal. Segons l’escrit, la gent del poble ja fa molts anys que sent sorolls estranys a la nit i un veí molt exaltat està disposat a entrar-hi!

La Gina i el seu equip es dediquen a destapar els típics casos de cases encantades per descobrir que no hi ha res de paranormal i s’han guanyat una reputació a les xarxes en aquest sentit. En aquest cas però els fan arribar un vídeo com a prova que no deixa gens tranquil a l’equip, i aprofitant que hi ha un grup d’infants a la casa de colònies, la Gina els demanarà ajuda per resoldre el misteri!

En aquesta aventura els joves hauran d’investigar diferents escenaris i superar reptes mentre descobreixen que al bosc hi viuen amagats tots els éssers mitològics del folklore català.

Descobrirem perquè estan allà amagats a la vegada que treballarem la importància de la diversitat i descobriran més coses sobre els mites i les llegendes tradicionals de Catalunya.

 


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar