phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
L’AVENTURA MEDIEVAL

L’AVENTURA MEDIEVAL

Al reialme del rei Bernat de Testagrossa, cada any se celebren les festes en honor a la princesa. Cavallers d’arreu del reialme cavalquen nit i dia per gaudir d’aquest esdeveniment i participar en els grans torneigs medievals que s’hi celebren. El castell (casa de colònies) està preparat per acollir els visitants, i els infants tindran l‘oportunitat de passar les proves per convertir-se en cavallers. Segur que se’n sortiran i formaran part de diferents ordres de cavalleria que participaran en les activitats i actes de la celebració!

Aquest any les coses no aniran com el rei s’espera. La princesa, la seva filla, sempre ha somiat en esdevenir cavalleressa. És per això que decideix presentar-se a les proves sense que el rei ho sàpiga.

Les proves per esdevenir cavallers transcorren sense incidents, i la princesa aconsegueix superar-ho tot i guanyar. A l’hora de destapar i mostrar qui son els guanyadors és quan el rei descobreix que la seva filla s’ha presentat i guanyat. Gràcies a la nostra ajuda acabarà acceptant que és el que sempre ha volgut la seva filla i que ha de deixar que segueixi el camí que vol.

 


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar