phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
EDUCACIÓ ASSISTIDA AMB GOS

EDUCACIÓ ASSISTIDA AMB GOS

La companyia d’un gos no jutja ni posa condicions. És gràcies a això que aquests animals són capaços d’aportar un descans emocional només amb la seva presència!
El contacte amb un gos pot ser l’excusa perfecta per trencar barreres socials de manera natural i iniciar converses que, de no ser per l’animal, mai existirien. Tenir la responsabilitat del benestar d’un animal millora l’autoestima i els ànims: contemplar-lo, acariciar-lo, jugar amb ell o parlar-li tenen un efecte beneficiós immediat sobre el nostre organisme. A més a més la interacció amb l’animal o la simple observació d’aquest fa que tota l’atenció de l’infant es dirigeixi cap a ell i s’oblidi d’emocions negatives com l’estrès o l’ansietat. La intervenció està plantejada com una activitat de mig dia (4h) dividida en 3 franges: introducció, intervenció del gos + dinàmica (amb el grup bombolla dividit) i tancament. Sempre es vetllarà pel benestar de l'animal i dels alumnes, és per això que l'espai més adequat per a realitzar l'activitat s'acordarà en cada cas concret. Des d'Aula2 organitzem tant intervencions d'un sol dia com programes de vàries sessions calendaritzades al llarg del trimestre, ja que els beneficis que s'han demostrat amb les intervencions assistides amb gos s'han donat en programes d'una durada d'entre 8 i 10 sessions.

Una intervenció assistida amb gos (IAG) de manera continuada no només ajuda a l’alumne a nivell individual, si no que també pot aportar beneficis a un col·lectiu amb jocs de cooperació i activitats que hagin de desenvolupar conjuntament.

Què treballarem?

  • Assumir responsabilitats.
  • Desenvolupar l'empatia.
  • Respectar els torns de paraula.
  • Desenvolupar habilitats socials i comunicatives.
  • Millorar l'autoestima.

Com ho farem?

La intervenció està plantejada com una activitat de mig dia (4h) dividida en 3 franges: introducció, intervenció del gos + dinàmica (amb el grup bombolla dividit) i tancament. Sempre es vetllarà pel benestar de l'animal i dels alumnes, és per això que l'espai més adequat per a realitzar l'activitat s'acordarà en cada cas concret. Des d'Aula2 organitzem tant intervencions d'un sol dia com programes de vàries sessions calendaritzades al llarg del trimestre, ja que els beneficis que s'han demostrat amb les intervencions assistides amb gos s'han donat en programes d'una durada d'entre 8 i 10 sessions.

 

 

 


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar