phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
GRATALLOPS I ELS BANDOLERS

GRATALLOPS I ELS BANDOLERS

En Bernat Gratallops i els seus amics finalment s’han revoltat. Cansats de suportar els abusos de la gent amb més poder han decidit amagar-se al bosc i formar un grup de bandolers. A partir d’ara la seva colla controlarà tots els camins i racons del bosc... robant els diners dels rics per donar-lis als pobres! El que molts no saben però, és que Bernat Gratallops és el sobrenom que es va posar la Brunisenda Gratallops, la filla d’un pagès a la que els soldats li van cremar la casa i li van empresonar el seu pare. Ella volia revoltar-se però el seu pare mai li havia permès... i ara hauran de planejar la manera de rescatar-lo!

El seu objectiu, però, és lluitar contra les injustícies de François Guermonde, el governador de la zona que reclama impostos excessius i maltracta a la població de la comarca.

En la seva darrera aventura, però, part de la colla de la Gratallops va ser capturada pels guardians del malvat governador. Per això busca joves que estiguin disposats a enrolar-se a la seva colla i lluitar plegats contra les injustícies!

 


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar