Altres activitats | Cicle inicial

Granja

Granja

La granja és un món ple de sensacions per als infants. A partir de l’observació, les explicacions i la manipulació dels animals aprendran a cuidar-los, respectar-los, conèixer les seves característiques alhora que els ajudarà a perdre la por.

Astronomia

Astronomia

El fascinant món de l’astronomia sempre ha despertat l’interès dels infants. Així, amb un planetari inflable i a través d’un projector digital, podran observar una representació realista del cel tal i com la veuen els nostres ulls, en la que podem treballar diversos temes. Segons les edats tenim diferents propostes educatives.

Hort

Hort

L’activitat de l’hort apropa als infants a conèixer les hortalisses i verdures que hi creixen, aprendre com neixen, d’on surten els aliments, com es treballa l’hort i l’estacionalitat dels productes. Aprendran quin és el recorregut de l’hort a la taula.

Aventura

Aventura

Les activitats d’aventura permeten als infants experimentar l’entorn natural de forma nova i viure emocions sempre enfocades a la seva superació personal. Totes les activitats tenen com a base ser plenament segures pels infants però alhora 100% emocionants.

Informació comercial

Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable. És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)

captcha
Reload
Has de resoldre la fórmula matemàtica i afegir el resultat en el camp corresponent.

Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"