Ambientacions Cicle Inicial

Les colònies ambientades de cicle inicial es caracteritzen per tenir un equip de monitors/es professional i amb experiència amb aquestes edats el qual estarà composat per un/a monitor/a per cada 13 nens/es. Aquestes colònies es basen en la potenciació i el desenvolupament de l’autonomia dels infants durant els dies de l’estada. Jugarem amb la seva energia, creativitat i imaginació per a seguir totes les activitats i dinàmiques preparades.

Descarrega't el dossier ...

CINTA TBO I EN BUIDAVINYETES

La Cinta Tebeo és una escriptora i dibuixant de còmics que fa molts anys va tenir un gran èxit a Japó, però des d’aleshores no aconsegueix acabar cap feina.

EL DR. RODAMÓN I LA MÀQUINA DEL TEMPS

El Dr. Rodamón és un científic que ha inventat una màquina que permet viatjar en el temps. Durant una de les proves de la màquina l’ajudant del Dr., la Pepeta Quemaqueta, ha desaparegut del laboratori sense deixar rastre, i a més el comandament que s’ha emportat per poder tornar té poques piles i no li permet tornar a casa. 

EL MÓN DELS INDIS

A poques llunes de camí de la casa de colònies, trobem el poblat de la tribu de les Trenes Vermelles. Aquests indis, que van arribar fa molts i molts anys d’Amèrica, conviuen amb la natura i encara conserven les seves velles tradicions. 

EL PAÍS DE FANTASIA

Fantasia, el país on viuen tots els personatges fantàstics creats per la imaginació dels nens i nenes d’arreu del món, és a punt de desaparèixer. Una gran taca negra s’està apoderant de tot el país i per allà on passa no queda res, tan sols foscor. 

EN BIRIMBU I ELS PLANETES DE COLORS

En Birimbu és un homenet de color groc que viu al Planeta Groc. Sempre que es fa de nit, mira al cel i observa tots els estels que hi veu, i se n'ha adonat que són de colors ben diferents. 

FESTES I TRADICIONS

La Teresina és un capgròs molt viatger. Li encanta recórrer tot el territori català per viure les festes i tradicions més populars. Però avui s’ha llevat i... quin disgust! Ha dormit tant que no sap en quin dia està! I, és clar, si no sap el dia que és no sap on anar o què li toca celebrar.

L’AVENTURA MEDIEVAL

Al reialme del rei BERNAT de TESTAGROSSA, cada any se celebren les festes en honor a la princesa. Cavallers d’arreu del reialme cavalquen nit i dia per gaudir d’aquest esdeveniment i participar en els grans torneigs medievals que s’hi celebren. 

TERRA A LA VISTA!!! (PIRATES)

El capità Xaloc, un dels pirates més coneguts de l’oceà, està seguint la pista d’un fantàstic tresor. Però té un greu problema: s’ha quedat sense tripulació, ja que després de passar mil aventures, van decidir quedar-se a les illes del carib gaudint d’unes vacances. 


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"