Ambientacions Cicle Mitjà

Les colònies ambientades de cicle mitjà es caracteritzen per tenir un equip de monitors/es professional i amb experiència amb aquestes edats el qual estarà composat per un monitor/a per cada 14 nens/es. Aquestes colònies es basen en potenciar la convivència fora de l’àmbit escolar amb els companys, els/les mestres juntament amb l’equip de monitors en un entorn natural i agradable.

Descarrega't el dossier ...

CINTA TBO I EN BUIDAVINYETES

La Cinta Tebeo és una escriptora i dibuixant de còmics que fa molts anys va tenir un gran èxit a Japó, però des d’aleshores no aconsegueix acabar cap feina.

COMTES I COMTATS

Al reialme del rei BERNAT de TESTAGROSSA, cada any es celebren les festes en honor de la princesa. Cavallers d’arreu cavalquen nit i dia per gaudir d’aquest esdeveniment i participar en els grans torneigs medievals que s’hi celebren. 

EL CAPITÀ COGOMBRE I LA MARE TERRA

El capità Cogombre és un superheroi que té l’encàrrec de protegir la Terra de la contaminació, les deixalles i el mal ús que fan els humans poc responsables dels recursos del planeta. A causa de tot això, Gaia, l’esperit de la Mare Terra, està molt malalta.

EL DETECTIU FELIU I EL CURIÓS CAS DEL QUADRE PERDUT

En Feliu és un detectiu que ha resolt molts casos de la gran ciutat i per això l’han trucat de la casa de colònies perquè resolgui un gran misteri que té a tot el poble trasbalsat. 

EL DR. RODAMÓN I LA MÀQUINA DEL TEMPS

El Dr. Rodamón és un científic que ha inventat una màquina que permet viatjar en el temps. Durant una de les proves de la màquina l’ajudant del Dr., la Pepeta Quemaqueta, ha desaparegut del laboratori sense deixar rastre, i a més el comandament que s’ha emportat per poder tornar té poques piles i no li permet tornar a casa.

EL MISTERI D’URUK

L’Uruk és un alquimista de gran renom internacional, expert en pocions i ungüents. Ha dedicat tota la seva vida a buscar la poció de la felicitat, però casualment ha descobert un elixir màgic que el permet traslladar-se instantàniament d’una cultura a una altra. 

EL TRESOR DEL FARAÓ

El tresor del faraó ha restat durant centenars d’anys amagat i protegit pels guardians del temple. Misteriosament els tres cofres han desaparegut i la maledicció del faraó es podria escampar per tot arreu si no són trobats ben aviat. 

ROCAGUINARDA I ELS SEUS BANDOLERS

En Perot Rocaguinarda i els seus amics finalment s’han revoltat. Cansats de suportar els abusos de la gent amb més poder, han decidit amagar-se al bosc i formar una colla de bandolers. 

TORNEM A L'IMPERI ROMÀ?

En Caius Malaius és un soldat romà coneixedor de totes les històries, batalles, aventures i desventures de l’Imperi Romà. Després de tants anys està convençut que pot reunificar tots els territoris que van formar part de l’Imperi, però per aconseguir-ho li cal ajuda dels nens i nenes.


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"