Ambientacions Educació Infantil

Les colònies ambientades d’educació infantil es caracteritzen per tenir un equip de monitors/es professional i amb experiència amb aquestes edats el qual estarà composat per un/a monitor/a per cada 12 nens/es. Aquestes colònies es basen en una atenció molt directa amb els infants perquè se sentin segurs fora del seu àmbit quotidià, per això és clau treballar amb grups reduïts. Les ambientacions els faran gaudir i els portaran a un món imaginari que els conduirà per un seguit d’aventures i de noves històries a conèixer.

Descarrega't el dossier ...

EL MÓN DELS INDIS

A poques llunes de camí de la casa de colònies, trobem el poblat de la tribu de les Trenes Vermelles. Aquests indis, que van arribar fa molts i molts anys d’Amèrica, conviuen amb la natura i encara conserven les seves velles tradicions. 

EL POBLAT DEL DRAC MIQUEL

El drac Miquel és un drac bo que durant tota la seva llarga vida ha estat viatjant per tot el món. Ara que ja és vellet ha decidit instal·lar-se en un petit poblat a la vora d’un castell. 

EN VOLAT I EL MÓN DELS CONTES

Tots els contes del món estan recollits en un llibre molt especial que el guarda un ocell màgic, alt i gros, amb plomes brillants de tots colors. Aquest ocell es diu Volat i viu al bosc, des d’on alegra el trajecte dels viatgers que passen per allí.

L'ARBRE VICENÇ I EL BOSC

En Vicenç és un arbre mil·lenari molt especial, és un arbre màgic. Les seves arrels són tan i tan llargues que arriben a tots els racons dels boscos, i així, coneix tots els seus secrets.

TERRA A LA VISTA!!! (PIRATES)

El capità Xaloc, un dels pirates més coneguts de l’oceà, està seguint la pista d’un fantàstic tresor. Però té un greu problema: s’ha quedat sense tripulació, ja que després de passar mil aventures, van decidir quedar-se a les illes del Carib gaudint d’unes vacances. 


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"