Descobertes ESO

El món es casa nostra i tenir cura del nostre entorn és responsabilitat de tots. Les propostes que us detallem a continuació cerquen apropar als nens i nenes al medi d'una manera vivencial i divertida. En aquestes pàgines trobareu descobertes i activitats que fem a l'escola amb la finalitat d'aprendre a estimar i respectar el nostre entorn natural, social i cultural. Fora de l'aula, la nostra proposta es basa en "aprendre tot jugant", fent participar als nens i nenes de les activitats utilitzant dinàmiques i materials adients a cada edat.

Descarrega't el dossier ...

EL BOSC MEDITERRANI

La descoberta del bosc mediterrani es desenvolupa com un recorregut pel Parc de Collserola al llarg del qual anem descobrint el seu ecosistema i treballant el respecte vers el medi que ens envolta.

EL DELTA DEL LLOBREGAT

Els espais naturals del delta del Llobregat són una de les zones més importants de Catalunya quant a l’educació ambiental i la recerca. És un indret per visitar, per a la descoberta del medi natural i el gaudir del paisatge i on les condicions d’observació de flora i fauna són excepcionals, i el millor de tot, és a tocar de casa.

ELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ

La descoberta pels aiguamolls de l'Empordà és una visita guiada pel Parc Natural on coneixerem la fauna i la flora característica d'aquest medi.

ELS VOLCANS DE LA GARROTXA

La descoberta dels volcans de la Garrotxa és una excursió per un dels entorns geològics més característics de Catalunya on treballarem diferents aspectes sobre la formació dels volcans.

GIMCANA DELS TRANSPORTS

La descoberta dels transports és una gimcana amb la que aprendrem a utilitzar el transport públic tot fent de turistes per Barcelona i descobrint monuments.

GIRONA MEDIEVAL

La descoberta de Girona es planteja com una visita guiada pels entorns i monuments més emblemàtics de la ciutat.

LA BARCELONA GÒTICA

La descoberta de la Barcelona Gòtica es realitzarà fent una passejada pels carrers del barri Gòtic i del Born de Barcelona. Al llarg del dia els nois i noies aprendran alguns dels aspectes històrics, artístics, socials, polítics i econòmics de l’època, mentre passegen per la ciutat i descobreixen algunes representacions de l’art Gòtic que encara es conserven.

LA PLAÇA DEL DIAMANT

La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda ens convidarà a fer un itinerari pel popular barri de Gràcia recorrent alguns llocs on transcorre la novel·la tot recreant l’ambient i la vida de la Colometa, el Quimet, l’adroguer i tants altres personatges d’aquesta reconeguda obra de la literatura catalana,  a la vegada que coneixerem el lligam de la mateixa autora amb el barri.

LES ESTACIONS AL MONTSENY

La descoberta pel Parc Natural del Montseny és una excursió on es treballa el clima, els estatges de vegetació, el concepte de parc natural i els cims del Montseny.

TÀRRACO, PEDRES QUE PARLEN

La descoberta de Tarragona consta d'un seguit de visites als edificis romans més emblemàtics de la ciutat, que encara es conserven.


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"