Famílies

COLÒNIES EN FAMÍLIA

COLÒNIES EN FAMÍLIA

Voleu reviure les experiències de la vostra infància amb els vostres fills? Gaudir en la natura, fent excursions, donant de menjar als animals de la granja, collint el vostre dinar a l’hort, fent tallers de formatge o mel, fent jocs de nit, gimcanes i activitats d’aventura... aula2 compta amb més de 100 cases entre les que segur trobarem la més adequada per les activitats que vulgueu fer en família i si sou un grup de famílies, encara millor!

GRANJA

GRANJA

La granja és un món ple de sensacions per als infants. A partir de l’observació, les explicacions i la manipulació dels animals aprendran a cuidar-los, respectar-los, conèixer les seves característiques alhora que els ajudarà a perdre la por.

AVENTURA

AVENTURA

Les activitats d’aventura permeten als infants experimentar l’entorn natural de forma nova i viure emocions sempre enfocades a la seva superació personal. Totes les activitats tenen com a base ser plenament segures pels infants però alhora 100% emocionants.

FESTES D’ANIVERSARI I CELEBRACIONS

FESTES D’ANIVERSARI I CELEBRACIONS

  • Carinyu, se’ns ha anat de les mans, finalment vindrà tota la classe per l’aniversari de la nena! També vindran els pares però què fem, què organitzem?
  • Ai, Pere no sé, un pallasso, un mag, fem jocs o una gimcana, o potser millor uns tallers...
  • Però carinyu, qui ens ho farà això? haurem de fer mil trucades!
  • Au, va Pere, només hem de trucar a aula2 o enviar-los un correu! Ells s’encarregaran de dissenyar-nos diferents opcions i segur que la festa sortirà genial!


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"