phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
La nostra experiència:
un valor afegit
directions_run
DINAMISME
OBSERVACIÓ
record_voice_over
DIÀLEG
Slider

Monitors d'acompanyament

Oferim el servei de monitoratge d’acompanyament per totes aquelles sortides fora del centre educatiu i així ajudar-vos a complir les ràtios necessàries i donar suport en tot moment.

Venim a l’escola, ajudem a posar jaquetes als més petits, procurem amenitzar el viatge en autocar, donem suport en el moment dels àpats, controlem el temps lliure, dinamitzem jocs i cançons... i tot allò que sigui necessari pel bon funcionament de les colònies o les sortides d’un dia.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

El fet d'omplir aquest formulari NO suposa una reserva en ferm. Una vegada haguem rebut les dades correctament, contactarem amb tu per tal de confirmar la prereserva o facilitar-te la informació que ens sol·licites. És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)

De conformitat amb el Reglament general de protecció de dades, accepto la política de privacitat i autoritzo que les dades facilitades siguin tractades per aula2 amb la finalitat d'atendre la meva sol·licitud i futures gestions en qualitat de client, essent coneixedor que la responsable és la entitat aula2 i que podré en tot moment exercir el meu dret d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició adreçant-me a info@aula2.cat.


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar