phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Pràctica
dels coneixements i habilitats adquirits en l'aprenentatge
person_add
AUTONOMIA
wb_incandescent
CLAREDAT
school
APRENENTATGE
Slider

Treball de síntesi

El treball de síntesi consisteix en un conjunt d’activitats de caràcter interdisciplinari que pretén provocar situacions en què l’alumne apliqui de manera pràctica els coneixements i habilitats adquirits durant un període d’aprenentatge.

La proposta es basa en una metodologia globalitzadora i es concreta mitjançant un Centre d’Interès a concretar amb l’escola, que esdevé el fil conductor de totes les activitats d’ensenyament-aprenentatge que es realitzaran. Les activitats són dissenyades a nivell individual i col·lectiu un cop es concreten els objectius i continguts específics que es volen treballar en aquest treball de síntesi. A partir d’aquí, s’elaboren els materials curriculars que serveixen de suport per fer el seguiment del procés d’aprenentatge dels alumnes.

L’alumnat desenvoluparà una part del treball de síntesi a una casa de colònies i l’altra part al centre escolar (en una fase prèvia i una posterior a l’estada a la casa). Per tal de dur a terme les activitats que proposarem per a l’estada, es disposa, en jornada completa, d’un equip de monitors formats per posar en pràctica aquestes activitats d’una manera lúdica, tot aprofitant els recursos que ofereix la zona.


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar