Qui som, què oferim

 

QUI SOM?

aula2 som una entitat de lleure que creu en l’educació igualitària i que potencia el desenvolupament de cada individu des del lleure. Valorem el joc, la convivència i el descobriment a partir de l’experimentació i els sentits com les millors eines d’aprenentatge.

 

QUÈ OFERIM?

  • Aprenentatge per mitjà del joc. Entenem que el joc facilita l’aprenentatge d’una manera inconscient ajudant a que els coneixements s’adquireixin i s’interioritzin fàcilment.
  • Aprenentatge per mitjà de l’experimentació i els sentits, a partir de materials naturals i quotidians. D’aquesta manera facilitem la comprensió del món que ens envolta. Adaptant l’aprenentatge a la percepció dels infants i incentivant la curiositat que es desprèn d’aquests per mitjà de l’observació i la manipulació. Potenciem entorns que fomentin el descobriment i l’autoaprenentatge guiat, però compartint els processos d’aprenentatge.
  • Reconeixem la individualitat. Entenem que cada individu és únic i irrepetible i que s’han de valorar i potenciar les seves capacitats. Creiem que l’aprenentatge és quelcom individual que es dóna en entorns plurals.
  • No creiem en la pedagogia del premi i el càstig com a mètodes d’aprenentatge. Davant d’actituds “inadequades” cercarem recursos per motivar o cridar l’atenció de l’infant sense centrar-nos en l’actitud inadequada i donant valor a l’activitat que estem fent en aquell moment i del que ens perdem al no fer-la. Considerem el reforç positiu el mitjà més favorable per motivar i engrescar als nens i nenes.
  • Partim dels interessos dels infants. Valer-nos de les curiositats dels infants facilita els aprenentatges immediats i motiva l’interès en aprenentatges posteriors.
  • Potenciació de l’esperit crític. Valorem la importància de l’opinió de l’infant en tota la seva etapa evolutiva i la necessitat de crear espais per a la seva expressió. Incentivem la participació activa i el diàleg.
  • Ens adrecem als infants des de la igualtat. Monitors i nens han d’estar en tot moment en una posició d’igualtat física i actitudinal. No crearem nivells de superioritat en alçada a l’hora d’adreçar-nos a ells ni tampoc ho farem des d’un nivell moral superior.
  • Volem que els nens/es siguin nens/es. Les nostres activitats cerquen l’aprenentatge però sobretot volen que els infants gaudeixin de ser nens/es, de la màgia, el joc, el descobriment, l’alegria, la il·lusió de les primeres vegades i ho facin des d’un entorn segur i acollidor.

 


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"